Acasa Sport-AutoSport Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială

Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială

scris de Ziua Veche
4 afisari

„Stejarii” au obţinut o victorie confortabilă sâmbătă seara, cu 39-12 în faţa puternicei echipe a Uruguayului, care ne califică la turneul Cupei Mondiale de anul viitor din Noua Zeelandă. Românii aveau neapărată nevoie de victorie în meciul retur al barajului cu sud-americanii, după ce remizaseră la Montevideo, 21-21.

În faţa unui stadion Arcul de Triumf arhiplin, românii au practicat un joc foarte bun, pe alocuri entuziasmant. Viteza şi imaginaţia pe linia de treisferturi şi forţa în pachetul de înaintare au caracterizat prestaţia băieţilor noştri, dătătoare de speranţe pentru competiţia mondială de la antipozi. Grupa „stejarilor” va fi însă una infernală, în compania Argentinei, Angliei, Scoţiei şi Georgiei.

Victoria a fost salutată de un public incendiar, cum de mult nu s-a mai văzut pe stadioanele noastre de rugby. Seara s-a încheiat într-o atmosferă de mare sărbătoare, cu lacrimi de bucurie şi artificii.

0 comentariu

Tezeu 02-09-2010 - 14:31

In Allianz Tiriac s-a dat din nou alarma.Mai transpira prin presa cate un document din bucataria interna a lui AZT si usor-usor tabloul acestui Allianz Tiriac prinde contur.De fapt, ca in Romania: Cea mai frumoasa fata era de fapt un barbat urat, iar banii pe care ii afisa nu ii apartineau, ci erau furati.Sunt curios daca CSA-ul va mugii de data asta sau este tot in vacanta in Kuala Lumpur.

vasi 03-09-2010 - 07:58

sal
speram sa bata pt cine trebuie si in acest fel poate se face curatenie generala asta asa ca de toamna cand se strang gunoaie de peste an
domne ajuta

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult