Acasa Sport-AutoSport Naționala lui Edi Iordănescu, distrusă: „E strigător la cer!

Naționala lui Edi Iordănescu, distrusă: „E strigător la cer!

scris de Misu Andrei
59 Afisari

Chiar dacă e pe locul 2 în grupa de calificare la Europeanul de anul viitor din Germania, naționala României nu convinge. Sabin Ilie, fost internațional, a analizat prestația echipei lui Edi Iordănescu din partida cu Kosovo, încheiată 0-0.

Atacantul care a jucat Steaua, Dinamo și Rapid a criticat dur jocul „tricolorilor”, dar și pe selecționerul Edi Iordănescu. „Slab, foarte slab. Dar nici nu mă așteptam la ceva mai mult pentru că de câțiva ani buni încoace sperăm că jocul echipei naționale se va îmbunătăți. Dar, dimpotrivă, e într-o direcție greșită. Cu tot respectul o spun, ca un fan al echipei naționale.

Dacă sunt fotbaliști mai buni, asta trebuie să vă răspundă cine conduce fotbalul românesc. Din atâția fotbaliști cât sunt în România, chiar nu găsim un prim «11?» Dar se pare că mulți nu știu lucruri de bază, esențiale. Ce facem dacă mergem în Elveția cu atitudinea asta?

Românește, 0-0… Spunem «Lasă, domnule, că e bun. Vedem noi ultimele două etape. Depindem de ăia, de ceilalți…» Fotbalul în ziua de azi nu mai e așa. E păcat, cu toate că au fost superiori cei din Kosovo. Nu se poate să nu ai o ocazie de gol în prima repriză! Au fost niște decizii de nici pe maidan nu vezi. E strigător la cer!

Selecționerul nu se duce el să umble după jucători ca să-i aducă la echipa națională. Mulți, că știu foarte bine, sunt luați de la știrile ProTV! În ziua de azi, în fotbalul de performanță, trebuie să te duci să vezi jucătorul live, cât aleargă, cât poate, cât ține 90 de minute”, a declarat Sabin Ilie la Sport Total FM.

România a remizat în Kosovo, rezultat cu care se clasează pe poziția a doua a grupei de calificare la Euro 2024. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează mâine partida cu liderul grupei, Elveția (ora 21.45, Prima TV). ”Tricolorii” au adunat 7 puncte în primele trei partide, fiind cu două sub naționala helvetă, care are punctaj maxim.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS