Acasa Sport-AutoSport Naşul e croit să-i pună pe fotbaliştii din ţară la muncă

Naşul e croit să-i pună pe fotbaliştii din ţară la muncă

scris de Ziua Veche
1 afisari

Mircea SanduMircea Sandu e îngrijorat de nivelul la care au ajuns echipele din Liga 1. Naşul de la Federaţie crede că antrenorii au renunţat prea uşor la pregătirea fizică şi cere măsuri drastice: „Va trebui să reintroducem testele pentru jucători”. Şeful de la FRF nu îi menajează nici pe jucători: „Am înţeles greşit democraţia! Jucătorii trebuie să muncească opt ore pe zi, să ajungă frânţi acasă, nu să stea prin baruri”.„Sunt îngrijorat de modul în care se exprimă jucătorii la cluburi, echipele naţionale sunt beneficiare ale muncii echipelor de club. Concluziile sunt negative, va trebui ca forul diriguitor să acţioneze. Am fost la meciul de campionat al celor de la Sportul Studenţesc cu Astra (1-0 pentru Astra în Regie- n.red)  şi am văzut o echipă, Sportul, ruptă în doua. Dinamo (învinsă, luni seara, cu 1-0 la Urziceni – n.red), la fel. Ca angajament, ca orice, cei de la Urziceni au fost exemplari, faţă de marile vedete ale clubului Dinamo. Va trebui să reintroducem testele pentru jucători. Rapid a făcut două stagii de pregătire la munte, acum joacă foarte bine, fotbaliştii au condiţie fizică. Antrenorii noştri s-au modernizat prea tare, ei intră direct în joc, nu se mai ocupă de pregătirea fizică”, a declarat Mircea Sandu, potrivit Prosport.ro , la conferinţa de presă de azi

 

 „Suntem o ţară care n-a înţeles că şi democraţia înseamnă lege, aşa că vom impune. Jucătorul de fotbal trebuie să ştie că e profesionist. Opt ore pe zi trebuie să fie la muncă, nu în cluburi, în baruri. Două antrenamente pe zi, să ajungă seara frânt acasă”, mai spune Mircea Sandu.

0 comentariu

Marmota 31-08-2010 - 19:44

Oricine traieste in Romanika stie ca ESTE IMPOSIBIL ca orice mocofan sa cistige o asemenea suma. Sau peste noapte Romanika a devenit o tzara civilizata si aia din virful scarii la fel ???

Geta 01-09-2010 - 02:11

Nu castig nimeni la Loto 6/49 pentru ca jocul este fraudat printr-o tehnica banal de simpla, prin calculator. Banii fraierilor se duc in anumite conturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult