Acasa Sport-AutoSport N’Doye, trimis la Dinamo II

N’Doye, trimis la Dinamo II

scris de Ziua Veche
3 afisari

Mijlocaşul Ousmane N’Doye a refuzat vineri după-amiază sa intre cu lotul dinamoviştilor în cantonamentul de la Săftica pentru meciul cu Universitatea Craiova, conform programului stabilit de antrenorul Ioan Andone, anunţă site-ul oficial al dinamoviştilor.


În aceasta săptămână, mijlocaşul roş-albilor a făcut notă discordantă faţă de ceilalţi coechipieri şi în ceea ce priveşte programul individual., mai anunţă Biroul de Presa al FC Dinamo.

N’Doye este cunoscut ca un fotbalist problemă. El a plecat de la FC Vaslui la Dinamo după o ceartă cu antrenorul de atunci, Viorel Moldovan, care declara că plecarea mijlocaşului african a fost o chestie de igienă a echipei. După venirea în Bucureşti, el a devenit favoritul al tabloidelor, fiind un client de bazăl cluburilor de noapte.

0 comentariu

Al Gore 02-09-2010 - 17:41

a fost discipolul meu.Eu sint profetul lui.Sper ca sute si mii de alti ecologisti sa-i urmeze exemplul.Pana acum am predicat.Acum a venit timpul actiunii.
Jos Capitalismul!Ecologisti din toate tarile uniti-va!Noi aici la Biserica Incalzirii Globale nu credem in Dumnezeu .Deci sa-l manance viermii in pace pe martirul Lee.Amin.Sufletul lui este acum nu in paradis ci pe planeta Pandora printre na’vi.De aceea discipolul meu James Cameron a inventat aceasta planeta.

doicoi 02-09-2010 - 22:18

Dar noi nu ne descurcam cu Jobik ala deloc

Medicus 02-09-2010 - 23:27

Bolnavul psihic se izoleaza fizic si psihic de ceilalti, avind la baza o interpretarea subiectiva a realitatii, intr-un mod diferit de cel al societatii.

Promisiunile lui Al Gore nu au fost chiar asa de promitatoare incat sa determine pe cineva sa-si dispretuiasca viata, sau sa se sinucida, asa cum au fac unii lideri sociali in numele unei conceptii otravite sau in numele unor promisiuni de mai bine intr-o alta lume, cea de apoi sau una fara capitalisti, comunisti, straini sau necredinciosi. Imi vine greu sa cred ca Al Gore sa fi avut astfel de intentii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult