Acasa Sport-AutoSport Ne-am batut singuri!

Ne-am batut singuri!

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

Reprezentativa Romaniei de fotbal a inregistrat, sambata, prima infrangere in fata nationalei Ucrainei din istoria meciurilor directe, dupa ce jucatorii antrenati de Razvan Lucescu au pierdut cu scorul de 2-3 (0-1, la pauza) partida amicala disputata la Lvov.

 

Pentru ‘tricolori’ au marcat Gabriel Tamas (’56) si Daniel Niculae (’65), iar pentru ucrainieni Aliev (’16), Konoplianka (’77) si Chivu (’80, autogol).

0 comentariu

gigel 23-08-2010 - 16:58

Prieteni jurnalisti, va pierdeti vremea degeaba!!! Ne mai auzim!

sanda 23-08-2010 - 17:10

Alambicata e presa asta. Parerea mea ca toti au partea lor de vina. Mogulii care si-au batut joc de jurnalisti, statul ca foloseste presa pentru influenta si o plateste la negru din bani publici, jurnalistii ca, desi stiau spre ce se indreapta, nu au facut nimic pentru breasla lor, aplicand principiul „fiecare pentru el”.

Prezon 24-08-2010 - 06:24

…cu analize in domeniile sacial si politic, cu discutii si propuneri de redresare a tarii. Vor fi opiumul poporului si se vor vinde ca painea calda.

Daca ramaneti la fel de perversi ca pana acum si veti evita cu desavarsire subiectele care ii deranjeaza pe cei care au preluat puterea dupa ’89, atunci multumiti-va cu ce vi se da.

iotragluiSanda 24-08-2010 - 11:27

Fa, si cind s-au unit jurnalistii si si-au facut ziarul lor, tot la fel s-au comportat, mintind, exagerind, pacalind clinetii lor. Jurnalistii sunt cele mai otravite termite pe care-i dor exact in koor de meseria lor, ei urmarind numai calea de inavutire rapida santajind. Nu te mai da rotunda ci retrage-te in dormitor, la locul de munca.

Nedeshteptatu 25-08-2010 - 11:53

Fi mai vesel ca tocmai fuse 23 august – intoarcerea de 180 de grade de la nazisti la comunisti –
In Romanica noastra asa se rezolva tot, cu intoarceri d’astea de 180 de grade…cine aplica regula supravietuieste cine nu, nu.

Nu uita Aline, Romania este tara tuturor posibilitatilor – apropos, ai grija la dinti.

URA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult