Acasa Sport-AutoSport Nigerul a bătut Egiptul cu capra neagră VIDEO

Nigerul a bătut Egiptul cu capra neagră VIDEO

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Surpriză uriaşă în preliminariile pentru Cupa Africii pe Naţiuni la fotbal. Modesta naţională a Nigerului, care nu s-a calificat vreodată la un turneu continental sau mondial, a învins campioana Africii, cu scorul de 1-0. Egiptenii sunt încă şocaţi de înfrângerea suferită la Niamey, în timp ce gazdele au o explicaţie pentru victorie. Vrăjitorii din întreaga ţară şi-au dat mâna pentru binele fotbalului, iar în centrul dezbaterii se află acum o capră de culoare neagră, care a fost plimbată în jurul terenului, înaintea partidei, informează Realitatea.net. Localnicii sunt convinşi că animalul a fost subiectul unor ritualuri magice care au ajutat naţionala Nigerului să-i pună la pământ pe faraoni. Înaintea acestui joc, Egiptul se afla pe locul 9 în clasamentul FIFA, în timp ce Niger se clasa pe poziţia 154.

 

 

 

 

{youtube}gvTfWxmLDZM{/youtube}

0 comentariu

seherezada 02-09-2010 - 13:33

Secretul longevitatii este alimentatia simpla si sumara, pe care ei nu au schimbat-o din mosi stramosi.
Tragedia acestor oameni remarcabili…, este ca le mor copiii si nepotii,
care au sucombat noilor gusturi culinare si s-au delasat prada excesului de cantitate.
Azi lumea se indoapa de peste 5 ori mai mult decit ar fi necesar.

Pribeagul 02-09-2010 - 15:36

dar mi se pare imposibila existenta unui om viu in virsta de 200 de ani.

Pur si simplu, asa ceva nu exista.

Truman 02-09-2010 - 18:08

Pana acum n-i se spunea ca radiatiile nucleare ucid.Evidenta este clara.Bomba nucleara de la Nagasaki de fapt a prelungit viata locuitorilor acelui oras minunat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult