Acasa Sport-AutoSport Nu s-a reluat campionatul, dar a început scandalul

Nu s-a reluat campionatul, dar a început scandalul

scris de C.P.
4 afisari

Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a nu programa meciul Pandurii-Oţelul a stârnit mânia conducătorilor contracandidatelor la titlu.

Cristi Borcea e suparat pe PanduriiCristi Borcea, Dinamo:  „De doi ani ne chinuim să stingem litigiul cu Pandurii. În vară am încheiat un acord cu ei. De trei zile am discutat la Ligă, cu domnul Condescu (preşedintele CA al CS Pandurii), cu domnul Pârvulescu (preşedintele executiv al gorjenilor). Noi am vrut să renunţăm la toţi banii, dar să ni-l dea pe Chiricheş şi să-l lăsăm în continuare să joace împrumut a Pandurii. Eu cred că nu s-a vrut să se joace acest meci. Sigur săptămâna viitoare, când vor juca cu Dinamo, se vor găsi bani ca să-şi plătească Pandurii datoria. Am fost dispuşi la orice discuţie. De la 100.000 pe Chiricheş, am vrut să dăm 500.000 ca să se joace această partidă”.

Marian Iancu, preşedintele lui Poli Timişoara: „Ce e sigur e că nu o să câştige Galaţiul campionatul cu aceste trei puncte. Pot să mă gândesc că şi Galaţiul putea să câştige la Pandurii, dar parcă era un lucru mai firesc. Nu aş vrea să mă hazardez şi să spun tot ce cred, e şi o doză de subiectivism.

Nu înţeleg cum au ajuns Pandurii în această situaţie. Nu cred că s-au încurcat de o plată. Toată competiţia e afectată şi toată naturaleţea ei. Nu cumva s-au întâlnit oficialii celor două echipe la un şpriţ? Marius Stan nu mă poate păcăli. Atâta timp cât ai făcut parte din Cooperativă, nu te mai schimbi, eşti un om pătat.

N-are Dunărea care trece prin Galaţi apă să-l spele. A păcălit atâta lume atâţia ani şi s-a justificat că alea erau vremurile. Am supoziţia că ei s-au înţeles în cantonament la Braşov să nu joace. E rea voinţă, rea credinţă şi denaturarea acestui clasament.”.

Adrian Porumboiu (patron FC Vaslui): „Mi se pare un blat ordinar, cei de la Pandurii nu au vrut să joace. Acest avantaj luat astăzi este decisiv. După opinia mea, Oţelul este în acest moment campioană. Numai un nebun mai poate crede că Oţelul poate pierde campionatul. Eu eram dispus să cumpăr doi jucători pentru ca Pandurii să-şi poată plăti datoria”

Dinu „Vamă” Gheorghe (preşedinte Rapid): „Dacă regulamentul a fost aplicat corect, asta este. Nu face bine competiţiei, dar nu este nimic de făcut. Nu consider că Oţelul cîştigă acest campionat la masa verde”


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult