Acasa Sport-AutoSport Obiectivul lui Usain Bolt pentru 2013 – vezi ce record vrea să doboare

Obiectivul lui Usain Bolt pentru 2013 – vezi ce record vrea să doboare

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Atletul jamaican Usain Bolt şi-a propus ca obiectiv principal pentru anul 2013 să devină primul atlet din istorie care reuşeşte să alerge distanţa 200 m în mai puţin de 19 secunde.

Usain Bolt pentru anul 2013 să alerge distanţa 200 m în mai puţin de 19 secunde

Cel mai rapid om din lume, Usain Bolt, a spus că vrea să îşi exploreze limitele „nu doar să câştig un titlu, asta ar fi foarte uşor”. Potrivit Agerpres, jamaicanul, în vârstă de 26 ani, recunoaşte că, dacă va reuşi să coboare sub 19 secunde pe 200 m (probă în care este deţinător al recordului mondial, cu 19sec.19/100), performanţa ar aduce şi mai mulţi adepţi legendei sale sportive, însă admite că obiectivul presupune un efort intens.

În interviul acordat cotidianului L’Equipe, care l-a desemnat recent sportivul anului 2012, Bolt a explicat despre obiectivul pentru 2013 că acesta „Nu este nicio glumă, aceasta presupune multă muncă. Îmi duc corpul la limite pe care nu le-a mai atins niciodată la antrenamente şi suport orice durere”. La feminin, L’Equipe a acordat titlul de sportiva anului 2012 jucătoarei americane de tenis Serena Williams (31 ani), dublă campioană olimpică la Londra, atât la simplu, cât şi la dublu, alături de sora sa mai mare, Venus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult