Acasa Sport-AutoSport Olanda. La un an şi jumătate a semnat un contract de fotbalist profesionist – VIDEO

Olanda. La un an şi jumătate a semnat un contract de fotbalist profesionist – VIDEO

scris de Bogdan Crețu Roman
4 afisari

Baerke van der Meij, un băieţel olandez de un an şi jumătate, devenit vedetă pe internet graţie talentelor precoce de fotbalist, a semnat în această săptămână un ”contract simbolic” pe zece ani cu echipa de primă ligă VVV-Venlo, a anunţat clubul, citat de AFP.

Baerke-van-der-Meij-VVV-Venlo-fotbal-olandez-baietel-copil-semnat-contractVVV-Venlo a scris istorie prin semnarea unui contract simbolic de jucător profesionist cu un copil de un an şi jumătate”, a indicat clubul într-un comunicat.

”Postul favorit al copilului încă nu a fost stabilit. Putem spune totuşi lucruri foarte frumoase despre piciorul lui drept şi genele fotbalistice transmise de bunicul lui”, fost jucător al echipei, se adaugă în comunicat.

Baerke van der Meij a atras atenţia şefilor lui Venlo graţie unei înregistrări video, urmărită pe internet de peste un milion de persoane. În înregistrare, micuţul este foarte abil şi precis cu balonul la picior.

Cu două etape rămase de disputat, Venlo este pe locul 17 din 18 echipe, la 3 puncte de lanterna roşie Willem II Tilburg. Ultima clasată retrogradează automat, în timp ce formaţiile de pe penultimul şi antepenultimul loc vor participa la un baraj, alături de echipe din liga secundă.This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult