Acasa Sport-AutoSport O’Sullivan a refuzat sa faca break-ul maxim, dar a fost convins de arbitru sa revina la masa – VIDEO

O’Sullivan a refuzat sa faca break-ul maxim, dar a fost convins de arbitru sa revina la masa – VIDEO

scris de Ziua Veche
7 afisari

In afara de titlul de campion mondial, obtinerea unui break maxim este una dintre cele mai mari distinctii pe care un jucator profesionist de snooker le poate obtine. Ken Doherty, de exemplu, fost campion mondial, nu a reusit niciodata sa introduca toate bilele in buzunare, jucand de fiecare data bila neagra dupa bila rosie.


Cu atat mai mult a socat Ronnie O’Sullivan cand a refuzat, luni, la World Open, sa inchida masa si sa atinga cifra magica „10” in topul celor mai multe break-uri de 147 de puncte. Abia dupa interventia arbitrului Jan Verhaas, „Racheta” a revenit la masa si a trimis si bila neagra in buzunar, in uralele publicului. Englezul a dorit sa protesteze, astfel, pentru faptul ca organizatorii turneului nu ofera niciun premiu special pentru break-ul maxim si apucase deja sa stranga mana lui Mark King, jucator pe care tocmai il invinsese.

„Nu am vrut sa bag bila neagra pentru ca s-a decis ca break-ul de 147 sa nu fie premiat special”, a fost explicatia care i-a lasat cu gura cascata de reporterii BBC.

{youtube}p35MGTpYfTI{/youtube}

Cititi mai multe pe prosport.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult