Acasa Sport-AutoSport Oţelul Galaţi e campioană. Meciul cu Pandurii Târgu Jiu nu se mai dispută

Oţelul Galaţi e campioană. Meciul cu Pandurii Târgu Jiu nu se mai dispută

scris de Șt. C
7 afisari

Preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că memoriul depus la TAS de gruparea gorjeană a fost respins, astfel că partida cu Oţelul nu se va mai disputa, ceea ce înseamnă că formaţia gălăţeană este campioană.

Otelul Galati a castigat campionatul 2011

Am fost înştiinţaţi de cei de la LPF că decizia TAS ne este defavorabilă, astfel că meciul Pandurii – Oţelul nu se va maa disputa„, a spus Pârvulescu.
Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Oficialii Pandurilor au contestat la TAS această decizie.
În aşteptarea unui răspuns de la TAS, LPF nu a înmânat tricourile de campioni gălăţenilor, duminică, la meciul cu FC Timişoara, în urma căruia Oţelul devenise campioană matematic.

1 comentariu

ghimpe 19-05-2011 - 01:11

CAMPIOANA HOTIEI A INVINS.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult