Acasa Sport-AutoSport Patron GAY, Dacia si sex-shop pe tricouri, AC/DC la meciuri si prezervative cu cap de mort! Cea mai nebuna echipa din Germania!

Patron GAY, Dacia si sex-shop pe tricouri, AC/DC la meciuri si prezervative cu cap de mort! Cea mai nebuna echipa din Germania!

scris de Ziua Veche
22 afisari

Sa asisti la un meci al celor de la St Pauli, promovati in Bundesliga pentru noul sezon, e ca si cum ai vedea scene din Mad Max – asta o spun englezii!


 

Numele echipei provine de la un cartier din Hamburg unde sunt cele mai multe prostituate. Fondata in anul 1910, echipa are ca emblema neoficiala capul de mort, lucru pentru care sunt porecliti si piratii.

Clubul a fost sponsorizat de o casa de toleranta, iar acum alaturi de Dacia pe tricourile echipei apare numele unei firme erotice, care a scos 20.000 de prezervative cu emblema clubului – capul de mort pentru a sarbatori promovarea!

Inainte de meciuri pe stadion se aude la maxim AC/DC cu „Hells’ Bells”, iar cand gazdele inscriu, fanii dau drumul in difuzoare la „Song 2” de la Blur .

Presedintele lui FC St. Pauli, Corny Littman, care este, printre altele, si director a doua companii de arta dramatica, este de altfel primul presedinte gay al unui club de fotbal.

Cititi mai multe pe sport.ro.

0 comentariu

fanariotu 23-08-2010 - 10:48

Asta iarasi isi bataie ,,dosul matusalemic,,prin fata natiunii…,,lasciate ogni speranza vuoi che entrate,,.!

yorgu 23-08-2010 - 20:33

Toti cei care vor sa devina parlamentari sa semneze la notariat un document prin care in cazul ca vor fi alesi si nu-si respecta promisiunile sa li se confiste averea si sa fie data la cei saraci pe care i-au mintit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult