Acasa Sport-AutoSport Paul Gascoigne dupa gratii in doua zile consecutive

Paul Gascoigne dupa gratii in doua zile consecutive

scris de Ziua Veche
24 afisari

Fostul international englez, Paul Gascoigne, a fost arestat, luni seara, pentru a doua oara in doua zile consecutive, a anuntat, marti, politia britanica, citata de Mediafax.

Gascoigne a fost retinut  impreuna cu un alt barbat, dupa ce politia a fost solicitata pentru o interventie la Hotelul Blackwell Grange din Darlington, nordul Angliei. Fostul jucator a fost eliberat ulterior fara a i se aduce vreo acuzatie.

În varsta de 42 de ani, Gascoigne fusese arestat si in week-end, dupa ce politia britanica l-a prins ca ar fi condus un autovehicul in stare de ebrietate. Fostul jucator al formatiilor Newcastle United si Tottenham Hotspur a fost retinut duminica noapte, dupa ce politia a fost sesizata cu privire la tulburarea linistii publice.

Fostul international englez, care a evoluat pentru Newcastle United, Tottenham Hotspur, Lazio Roma, Glasgow Rangers, Middlesbrough, este cunoscut pentru scandalurile si arestarile legate de dependenta de alcool si consumul excesiv de cocaina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult