Acasa Sport-AutoSport Pe cine vinde Poli Timişoara după retrogradare

Pe cine vinde Poli Timişoara după retrogradare

scris de Șt. C
3 afisari

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Poli Timişoara, Marian Iancu, a publicat un comunicat, pe site-ul oficial al clubului bănăţean, în care anunţă că fotbaliştii Costel Pantilimon, Dorin Goga, Laszlo Sepsi, Alexandru Bourceanu şi Iulian Tameş vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate.

marian_iancu_poli_timisoara

Marian Iancu, patronul FRC Timi;oara

Această hotărâre a fost luată după ce TAS a respins, luni, apelul clubului Poli Timişoara la decizia FRF de a nu acorda licenţa grupării bănăţene.

„Jucătorii importanţi care au făcut dovada calităţilor lor, precum Pantilimon, Goga, Bourceanu, Sepsi şi Tameş vor fi vânduţi sau vor deveni coproprietate. Din sumele încasate vom achita, în primul rând, datoria la buget pe anul 2011, în jurul sumei de 800.000 de euro. De asemenea, vom plăti şi alte obligaţii care au izvorât din activitatea curentă a clubului pe anul 2011″, a anunţat Iancu.

El a precizat că urmează să aibă o discuţie cu antrenorul Dusan Uhrin pentru a stabili dacă tehnicianul ceh va continua să pregătească pe Poli Timişoara.

De asemenea, Iancu a anunţat că fundaşul central Sorin Ghionea a devenit jucător liber de contract din cauza retrogradării formaţiei bănăţene în Liga a II-a.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult