Acasa Sport-AutoSport Pe urmele lui Dan Petrescu: Cristi Săpunaru ar putea ajunge la Chelsea

Pe urmele lui Dan Petrescu: Cristi Săpunaru ar putea ajunge la Chelsea

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Cristi Săpunaru ar putea deveni al doilea fundaş dreapta român din istoria clubului londonez câştigător al Champions League în 2012.

Cristian Sapunaru ar putea ajunge la castigatoare Champions League, Chelsea (foto:cugetliber.ro)

Cristian Săpunaru ar putea deveni al 3-lea român care să evolueze pentru Chelsea, după Dan Petrescu şi Adrian Mutu, după ce surse din cadrul clubului londonez, citate de dailymail.co.uk, au anunţat că românul este pe lista de transferuri pentru postul de fundaş dreapta alături de bosniacul Senad Lulic de la Lazio Roma. Situaţia jucătorului român la FC Porto este una incerta, zilele acestea existând şi zvonuri legate de o eventuală “repatriere” a acestuia la FC Vaslui, astfel că un transfer la Chelsea ar putea veni la un moment oportun atât pentru Săpunaru, cât şi pentru formaţia portugheză.

Asemenea lui Costel Pantilimon la Manchester City şi Cristi Săpunaru va avea de tras tare pentru un loc de titular la Campioana Europei, unde ar fi adus pentru a le face concurenţă lui Ashley Cole şi Branislav Ivanovic. Săpunaru, acum în vârsta de 28 de ani, este considerat de antrenorul italian al lui Chelsea, Roberto di Matteo, o variantă excelentă având în vedere că ar veni  pe cel mult 5 milioane de euro şi că cere un salariu sub pretenţiile marilor vedete din campionatul englez.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult