Acasa Sport-AutoSport Peste 800 de kilograme de cocaina intr-un fals camion participant la Raliul Dakar

Peste 800 de kilograme de cocaina intr-un fals camion participant la Raliul Dakar

scris de Ziua Veche
11 afisari

.Cocaina a fost descoperita de autoritatile spaniole, la Bilbao, ascunsa in podeaua unui camion camuflat in participant la Raliul Dakar 2010, sapte persoane fiind arestate in cadrul acestei operatiuni.

Potrivit Agerpres, camionul parasise portul Bilbao in luna ianuarie, deplasandu-se in Argentina, unde s-a dat startul in celebrul raliu-raid. Camuflat in vehicul de asistenta pentru ceilalti participanti la raliu, cu publicitate si logo-uri inscriptionate pe el, camionul a fost incarcat in Argentina cu 814 kg de cocaina, plasate in 32 de ascunzatori amenajate. Confrom politiei, traficantii au transformat perfect camionul, care a fost dotat “cu tot materialul tehnic si logistic necesar, inclusiv echipamentul official”. La finalul cursei, traficantii au asteptat ca vehiculul sa treaca de vama si sa plece catre Spania la bordul unui vapor, fiind interceptat de politie la Bilbao. Drogurile urmau sa ajunga la Ibiza, cunoscuta statiune din insulele Baleare.

0 comentariu

M.HERTA 22-08-2010 - 21:18

Era prea deştept şi prea devotat poporului pentru a sta aşa, fără a fi activ – se plictisea de toate bunurile aranjate la picoarele lui, iar singurătatea îi măcina sănătatea – devenea mai supărăcios, capricios şi imprevizibil. Prea multe bunuri şi valori îi stăteau la picoare: dezgustul creştea, trebuia să mai facă ceva pentru poporul său, pe care îl iubea atât de mult. Mai ales, potrivit concepţiei sale, poporul era prea naiv şi cu prea multe neajunsuri omeneşti, ca să fie lăsat în voia sa. Nu era vremea de serbări, de relaxări – era nevoie de muncă asiduă. Şi el muncea, dar stilul său de lucru, cu trecerea anilor căpăta noi conotaţii: – ziua mai mult dormea ori îşi depăna anii şi faptele în semiîntunericul odăilor de la vila sa departe de forfota poporului. Spre seară îşi începea activitatea. Marea majoritate a decretelor şi deciziilor sale obţineau dreptul la viaţă în mintea păstorului doar după miezul nopţii şi doar pînă în zori.
Nu-şi ieşea din balamale, cunoştea parcă proverbul: „Cu-ncetul se face oţetul”. Cunoştea şi faptul că fără prea multă gâlceavă toţi duşmanii săi, invidioşii, suspicioşii şi nesupuşii, vor fi înlăturaţi, vor dispărea, vor fi împuşcaţi, sau, cu alte cuvinte, vor dispărea.
Cu-adevărat: toţi acei care erau neînchinaţi dictatorului dispăreau. Dispăreau fără urmă delegaţi la congrese, comandanţi militari, şefi şi oficiali de diferite niveluri, oameni simpli… Curăţa de „duşmani” partidul, ţara, întreg sistemul, curăţa leninismul ca atare… Dar era puţin – mereu îl încurca cineva, nu credea în nimeni şi în nimic – credea doar în deşteptăciunea şi măreţia sa….

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult