Acasa Sport-AutoSport Piţurcă a acceptat în principiu să preia naţionala de fotbal

Piţurcă a acceptat în principiu să preia naţionala de fotbal

scris de Roland Catalin Pena
2 afisari

FRF a anunţat că discuţiile între preşedintele Mircea Sandu şi antrenorul Victor Piţurcă, în vederea preluării naţionalei României, vor fi finalizate miercuri, când este prevăzută o conferinţă de presă la Casa Fotbalului, la ora 13.00.

victor piturcaMircea Sandu a avut o discuţie de aproximativ o oră şi jumătate cu Victor Piţurcă, vizând „oferta făcută acestuia din urmă de a prelua funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României pentru un mandat de patru ani şi cinci luni, începând de la 1 iulie 2011 până la 30 noiembrie 2015″.

„Această din urmă dată este legată de încheierea jocurilor din cadrul play-off-ului EURO 2016, obiectivul principal prezentat domnului Piţurcă fiind acela de a califica echipa reprezentativă la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi găzduit de Franţa. În cadrul discuţiei au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzând componenţa staff-ului tehnic al echipei naţionale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc. Discuţiile dintre domnii Mircea Sandu şi Victor Piţurcă vor fi finalizate mâine, 15 iunie, prevăzându-se organizarea unei conferinţe de presă, la Casa Fotbalului, în jurul orei 13.00″, a anunţat FRF, citată de Agerpres.

Luni, preşedintele FRF, Mircea Sandu, declarase că, în urma refuzului lui Gheorghe Hagi, federaţia va începe negocierile cu Victor Piţurcă pentru preluarea postului de selecţioner.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult