Acasa Sport-AutoSport Piturca: Becali spune tampenii caracteristice lui. Cand l-am cunoscut pe Gigi, mi-a cerut bani

Piturca: Becali spune tampenii caracteristice lui. Cand l-am cunoscut pe Gigi, mi-a cerut bani

scris de Ziua Veche
2 afisari

Victor Piturca declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca afirmatiile facute, duminica, de Gigi Becali la adresa sa nu sunt adevarate. Patronul echipei din Ghencea a spus ca Piturca i-a cerut garantii de aproape 25 de milioane de euro si ca in spatele acestor garantii ar fi fost o incercare de a ii fi luata Steaua.


Va prezentam in continuare cateva din declaratiile facute de Piturca:

@ „Nu aveam aceste discutii daca Gigi Becali nu spunea niste tampenii caracteristice lui, ca as fi cerut zeci de milioane de euro. Nu este nimic adevarat.(…) N-a fost niciodata vorba de 25 de milioane de euro si ca i-as fi cerut sa nu mai vorbeasca. El si-a luat angajamentul sa nu mai vorbeasca. Miercuri dupa-amiaza, inaintea meciului cu Brasovul, a dat un raid pe la toate televiziunile si a inceput sa-si dea arama pe fata. A vorbit de Tatarusanu ca a gresit, ca vom castiga Europa League… Dimineata am vazut emisiunile si am decis sa ne despartim. Era joi. I-am dat telefon si i-am zis ca noi nu putem lucra in conditiile astea. El probabil n-a luat in serios situatia.”

@ „Gigi Becali nu ar fi dorit ca eu sa fiu antrenor la Steaua. Cred ca eram ultima solutie de antrenor in Ghencea, din punctul lui de vedere. Vroiam un salariu de 600.000 de euro. Dar el mi-a spus ca nu are bani. A zis de 300.000, de prime de obiectiv…”

@ „La inceput am vrut sa fac un contract cum se face normal, dar, in acte, Gigi Becali n-are nicio legatura cu clubul. Eu, cunoscandu-l pe Gigi si neavand incredere in el am cerut niste garantii. (…) A venit la stadion. I-am zis vreau garantie si facem un contract. Terenul pe care l-am cerut nu cred ca valoreaza mai mult de 3-4 milioane de euro.”

@ „Am reusit intr-un scurt timp sa fac sa vina lumea la stadion, sa formez un lot bun. Si cu bani putini. In aceasta vara s-au investit 2,4 milioane euro in aducerea de jucatori, minus 1,3 milioane, cat se va incasa pe Ovidiu Petre si Toja, deci 1,1 milioane euro. (…) A trebuit sa fac eforturi sa platesc prima jucatorilor la primul si al doilea meci din campionat.”

@ „M-a deranjat faptul ca a inceput sa baliverneze. Ca iau eu averea lui… Dar eu faceam asta pentru el, pentru acest club. Eu nu i-am spus sa nu mai vorbeasca, ci sa nu vorbeasca prostii! Nu pot sa-i interzic eu lui Gigi sa nu vorbeasca, fiindca asta-i viata lui. Dar sa nu loveasca in munca mea, a jucatorilor. (…) Nu-i luam eu averea lui Gigi Becali, ca eu nu mi-am luat nici banii mei. Eu si staff-ul meu muncim de trei luni si n-am luat niciun ban.”

@ „Am o hartie semnata si de el si de clubul Steaua si de clubul Extensiv Craiova, prin care eu primesc un milion de euro daca Radoi se transfera. I-am zis eu lui Gigi, Bai, ai sa-mi dai un milion de euro? Nu.”

@ „I-am zis: menirea ta, ca patron este sa aduci bani la echipa. Ca nu esti nici vreun Rockefeller, nici vreun mare Einstein. S-a suparat, mi-a raspuns ca sunt o jigodie.”

@ „Gigi Becali a inceput sa se schimbe cand a venit Meme Stoica langa el. Atunci au inceput lucraturile. Din momentul ala cred eu ca Gigi s-a schimbat. Plus, de cand au inceput sa vina milioanele de euro, sa fie iubit de oameni…”

@ „Daca m-ar suna acum, pretentiile mele de garantii poate s-ar dubla sau tripla si poate as accepta.”

@ „Stiti cum l-am cunoscut eu pe Gigi Becali? Mi l-a prezentat Giovani Becali, avea nevoie de bani. Si i-am dat… 20-30.000 de dolari!”

@Iordanescu si Hagi vor face treaba la Steaua, dar sa ceara garantii de 50 de milioane”.

0 comentariu

Viorica Ianc 29-08-2010 - 08:11

Frumos articol ! Dumineca frumoasa !

„Veniti la noi! Ati uitat ca suntem frati? Si-avem si brandul de tara!”

Sa inteleg din articol…sa te pisi pe frunza ? Hi,hi,hi !!!

Da´io mi-s muiere si nu ma pot numa`dupa claie…hi,hi,hi.Sa nu ma vada nimeni cu pacat, numa albastu cerului…
Mi se pare numai ca domnul cu tricoul alb
si pantalonii scurti negrii ar avea ceva probleme cu pancreasul.
Sus palaria pentru articol !
Sau jos palaria? Pe romaneste !
Palarii poarta muierile pe la noi in alte
parti (Marginimea Sibiului, Nasaud)
Nu moatele.
Si nu a prea pot sti ce sa fac cu c`lopul
in mana…

Respect pentu articol. Mi-a trezit multe
nostalgii. !

Viorica Ianc 29-08-2010 - 08:23

Mujer !

.daca am scris cuvantul pentru femeie ce cu drag se foloseste la noi, este cenzurat ? !
O femeie ca are copil asa se cheama! Nevasta este…mujer fara copii. Nu este
asociat cuvantul,cu jignirile, interpreta
rile din sudul Carpatilor! Nu are nici o legatura cu mu…

Săbău Ana Iulia 03-10-2010 - 15:48

Ee, trecu vreme de când juma olteanca-juma ardeleanca fu pe Valea Frumoasei la vila ce era ceva mai tânăra în ani a vărului Ion a lui Ion a lui Ion a lui Sabău însurat cu o faină muiere pe nume Carmen și având 2 ficiori ce acum trebuie sa fie cam măricei și absolvenți de ceva facultăți. Miramaş că nu o început varul Săbău să nu zică și ceva bancuri cu olteni, ca asta era repertoriul pe vremuri. Brava lui dacă ajunse să se pre-umble prin Belgia și pe la franci cei franci și văzu taman și Parisul. Pe unde o fi bunicul care datorita războiului dintâi ajunse pe la rusi…….și povestea în seri de iarna din întâmplările călătoriilor lui ce noua copiilor ni se păreau fabuloase….Din totdeauna, domnul inginera, a dorit ca pe Valea Frumoasei să aibă o veritabilă pensiune turistică. Nu știu dacă mai cazează politicieni ce mai sunt la modă și care cumva în trecere prin zonă…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult