Acasa Sport-AutoSport Piţurcă: Generaţia lui Chivu şi Mutu începe uşor să apună

Piţurcă: Generaţia lui Chivu şi Mutu începe uşor să apună

scris de C.P.
5 afisari

Sper să reconstruim o nouă echipă naţională. Să aducem şi alţi jucători la echipa naţională. Generaţia lui Chivu şi Mutu începe uşor să apună”, a declarat Victor Piţurcă într-o conferinţă de presă.

Cristian Chivu s-a retras de la nationala de fotbal
Cristian Chivu s-a retras de la nationala de fotbal

Apare o nouă generaţie, să vedem cine vor fi aceşti jucători. Există acum jucători buni, care pot deveni valoroşi în perioada care urmează. Vine o generaţie care din punct de vedere al experienţei e mult în urma celor care au fost„, a mai spus Piţurcă.

El a menţionat că echipa naţională trebuie să se bazeze din ce în ce mai mult pe jucătorii din campionatul intern. „Deja nu mai avem foarte mulţi jucători în străinătate.Sunt câţiva. Dar e foarte important ce găsim la noi în campionat în următoarea perioadă. Cei din străinătate încep deja să apună, să ajungă la sfârşitul carierei„, a mai spus selecţionerul, citat de Mediafax.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, consideră că echipa naţională trebuie reconstruită. „Am realizat că Piţurcă avea dreptate, cu el sau fără el, trebuie să avem un termen de a reforma echipa naţională. Piţurcă e un antrenor rău, în sensul bun al cuvântului. Viaţa la echipa naţională este scurtă şi jucătorii trebuie să se concentreze sută la sută când sunt la naţională”, a spus Mircea Sandu.

Victor Piţurcă a fost prezentat oficial, miercuri, el urmând să fie antrenorul echipei naţionale de la 1 iulie 2010 până la sfârşitul campaniei de calificare pentru Campionatul European din Franţa, 2016.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult