Acasa Sport-AutoSport Piţurcă merge pe mâna lui Tătăruşanu cu Uruguay

Piţurcă merge pe mâna lui Tătăruşanu cu Uruguay

scris de Șt. C
7 afisari

Ciprian Tătăruşanu, criticat virulent pentru greşelile din dubla Stelei cu Twente Enschede în Europa League, rămâne prima opţiune în poarta naţionalei cu condiţia să nu mai greşească, a precizat selecţionerul Victor Piţurcă.

Piţurcă merge pe mâna lui Tătăruşanu cu Uruguay

”Nu mă interesează cine îl acuză sau nu pe Tătăruşanu. Din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai valoroşi portari din fotbalul românesc iar el va face parte din naţională, sigur şi în funcţie de ceea ce se va întâmpla în continuare, pentru că eu nu mă iau după o greşeală. A fost o greşeală mare la meciul retur, dar la meciul tur nu a avut absolut nicio vină.

Trebuia discutat de execuţia formidabilă a jucătorului olandez, dar el nu a avut nicio vină la primul gol. La meciul retur a greşit, dar nu trebuie să-i luăm capul sau să aibă loc discuţii 2 zile la rând de greşeala lui. El face parte din lot în continuare şi mă voi baza în continuare pe serviciile lui”, a declarat Victor Piţurcă la Mogoşoaia, unde duminică s-a reunit lotul naţional în vederea amicalului cu Uruguay din 29 februarie, transmite Agerpres.
Piţurcă admite că Tătăruşanu este afectat de critici, dar aminteşte că şi alţi tricolori au greşit şi trebuie trecut peste asemenea momente. ”Este afectat şi trebuie să fie. Trebuie să ia ceea ce e pozitiv din ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp. La faza golului mi s-a părut şi mie relaxat, trebuia să joace lung direct, dar şi Gerardo a avut vina lui. E o experienţă pentru el, care sper să nu se mai repete, dar viaţa merge înainte. Ce trebuia să-i fac lui Mutu, când a ratat penalty la turneul final în meciul cu Italia? Să-l împuşcăm?”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult