Acasa Sport-AutoSport Piţurcă spune că Mititelu l-a păcălit pe Gigi Becali

Piţurcă spune că Mititelu l-a păcălit pe Gigi Becali

scris de R. C.P.
5 afisari

Victor Piţurcă este de părere că Gigi Becali a dat mult prea mulţi bani pe fotbalistul Mihai Costea, care va juca din vara la Steaua.

Piturca crede ca Mititelu l-a pacalit pe Becali„Pe Mihai Costea s-au plătit foarte mulţi bani. Florin Costea e un fotbalist foarte valoros, nu poţi să-l compari cu fratele lui. Dacă nu se accidenta atunci, era departe acum. Mihai Costea nu e un jucător care să facă probleme, mai făcea ‘navete’ pe la Vâlcea înainte să vin eu. Din punctul meu de vedere Mihai Costea nu e dependent de Florin Costea. Eu mă aşteptam la altceva de la Mihai Costea, de aceea nu a prea jucat cât am fost eu antrenor. Gigi Becali nu s-a consultat cu mine când l-a luat, dar din punctul meu de vedere a fost o tranzacţie foarte bună pentru Craiova. Gigi s-a păcălit rău de tot la bani, nu că s-a păcălit, dar e problema lui, îşi permite, că are bani mulţi”, a declarat Piţurcă la GSpTV.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că toată echipa sa este de vânzare cu excepţia unui singur fotbalist:

„Am ţinut steagul sus şase ani zile, dar acum nu mai pot să fac asta. Aveam în plan ca unul dintre ei să plece în vară, dar îmi doream să plece afară. A fost dorit de mai multe cluburi, dar Gigi Becali a fost cel mai hotărît. Dacă îl vindeam pe Găman în iarnă, alta era situaţia acum. Dacă îl mai văd şi pe Florin la una din echipele din capitală, atunci o iau razna. Orice jucător de la Craiova e transferabil în România, cu excepţia lui Florin Costea„, a spus Mititelu la DigiSport.

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, a afirmat că Mihai Costea şi Gabi Matei sunt doar doi dintre fotbaliştii care reprezintă viitorul Stelei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult