Acasa Sport-AutoSport Piţurcă show: Lui Meme Stoica îi vine bine rolul de curvă pe care-l joacă

Piţurcă show: Lui Meme Stoica îi vine bine rolul de curvă pe care-l joacă

scris de Ziua Veche
10 afisari

Victor Piţurcă a semnat un angajament cu Universitatea Craiova. Piţurcă a vorbit joi prima oară în public după despărţirea de Steaua.


Fostul selecţioner a întârziat la conferinţa de presă, explicând ulterior că a trebuit să lămurească două puncte din contractul semnat miercuri seara. Piţurcă a mărturisit că peste trei ani, Craiova e obligată să se bată la titlu. Fost antrenor al Stelei, Victor Piţurcă nu i-a uitat pe vechii să duşmani: presa şi Mihai Stoica, fostul manager general din Ghencea, informează Evz.ro.

Ce a spus Piţurcă

– „Deocamdată nu putem vorbi despre titlu la Craiova. Poate peste câteva luni vom putea vorbi”

– „Când eram copil veneam la antrenamentele Universităţii, pe Tineretului, şi erau 4.000 de oameni. La antrenamente! Sper să aducem bucurie oamenilor. Va fi dificil, dar putem realiza aceste performanţe”

– „Jucătorii Craiovei trebuie să conştientizeze că îmbracă tricoul Universităţii. Adrian, repet, a greşit ţinându-i uneori în braţe”

– „Nu mă gândesc decât la meciul de la Târgu Mureş. Pentru mine, acum, doar meciul ăsta contează. Târgu Mureş e o echipă solidă. Au un antrenor valoros. Neluţu Sabău e un foarte bun antrenor. Şi la ei lucrurile se schimbă din mers. Au câştigat cu şansă la Cluj. Noi n-am avut şansă cu Rapid”

– „Mutu e, pentru mine, e cel mai valoros fotbalist român. El n-ar fi plecat de la naţională atâta timp cât eu aş fi fost acolo. Am avut o relaţie excelentă cu Mutu, iar el a dat totul pentru echipa naţională. Am avut un singur conflict cu el, în America, dar atunci chiar l-am scos din lot”

– „Voi avea o relaţie normală cu presa. Voi avea o conferinţă de presă săptămânală. Vom vorbi despre fotbal. Voi avea o altă atitudine faţă de de presă

– „Diseară voi merge la meciul de Cupa României dintre Gau Metan CFR Craiova şi Steaua. Voi ţine cu CFR-ul, aşa ca să picăm cu ei în turul următor”

– „Aş vrea ca din al doilea an să ne batem pentru titlu. În al treilea an va fi obligatoriu să ne batem la titlu”

– „Avem în vizor mai mulţi jucători, chiar şi din străinătate. Nu s-a pus problema să iau jucători de la Sportul Studenţesc. L-am sunat pe Vasile Şiman , aşa, că nu mai vorbisem de mult cu el”

– „Îl aştept pe Florin Costea să revină

– „Nu i-am interzis să vorbească. De jucători, da. Şi aşa i-a cocoloşit pe jucători. de echipă voi vorbi eu. Dacă Adrian Mititelu vrea să-i felicite o poate face”

– „Meme Stoica? Cine e Meme Stoica? Voi l-aţi făcut Meme Stoica. El spune că a fost preşedinte 19 ani. Unde a fost el preşedinte? Ce-o fi făcut la Steaua, la Urziceni, chiar nu înţeleg. Dacă vorbesc despre Meme Stoica îi fac reclamă. Îi vine de minune rolul pe care îl joacă, de curvă. Îi stă bine aşa”

– „Nu cred că Ilie Dumitrescu m-a înţepat”

– „Mititelu a ţinut echipa singur. A făcut şi greşeli. Chiar şi în privinţa antrenorilor pe care i-a adus aici. A suferit pentru că a fost uneori înjurat. Pentru că nu e uşor să bagi din banii tăi şi alţii să te înjure”

– „Eu nu plec nicăieri în următorii cinic ani. Iau în calcul absolut orice. Chiar şi retrogradarea Craiovei”

– „Mulţi spun că Universitatea e o echipă mică. Nu trebuie însă să ne luăm după cei care apar la TV şi îşi dau cu părerea. Asta pentru că oamenii, la TV, spun lucruri trăznite”

– „Mi-aş dori un stadion nou la Craiova, dar cel mai repede vreau un lot bun şi rezultate bune”

– „Nu va fi uşor. Mulţi jucători au o mentalitate de care trebuie să scape rapid. Va fi o perioadă grea, de muncă titanică. Va fi o perioadă grea şi pentru suporteri, care mi-au făcut o primire extraordinară. Suporterii trebuie să fie lângă noi. Toată Oltenia, cei care conduc oraşul trebuie să vină lângă echipă

– „Sunt un antrenor pretenţios. Vreau stabilitate din punct de vedere financiar. Echipa e pe un loc care nu ne onorează. Obiectivul nu e fixat. Anul acesta trebuie să realizăm o unitate de grup. În iarnă vom căuta să întărim lotul cu jucători valoroşi. Să facem un lot cu care să ne atingem obiectivele viitoare. Aş vrea ca de anul acesta săştigăm ceva”

– „Sper să-mi duc mandatul la bun sfârşit. Am semnat pe 5 ani. Mititelu a făcut eforturi foarte mari pentru a mă aduce la Craiova”

– Piţurcă: „Soarta a vrut să revin la Craiova, locul unde am învăţat fotbal, unde m-am format ca fotbalist. Tot la Craiova am muncit cu rezultate bune ca antrenor”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult