Acasa Sport-AutoSport Platini la Bucureşti pe Arena Naţional: aveţi stadion, n-aveţi jucători

Platini la Bucureşti pe Arena Naţional: aveţi stadion, n-aveţi jucători

scris de Șt. C
3 afisari

Michel Platini, preşedintele UEFA, a efectuat sâmbătă o vizită la noul Stadion Naţional din Bucureşti.
Conducătorul forului fotbalistic european a făcut un tur al arenei sportive, iar apoi a participat la o conferinţă de presă.

Platini a vizitiat Arena National

Au fost prezenţi Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Sorin Oprescu, primarul general al municipiului Bucureşti, Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Ionuţ Lupescu, director general al FRR, un mare număr de jurnalişti.

La conferinţa de presă, Mircea Sandu a spus: ”În conformitate cu caietul de sarcini, Primăria a asigurat bugetul, pentru această construcţie, care, în proporţie de 90 la sută, este gata. Au fost identificate zonele pentru parcare şi fan – fest. O să fie patru posibilităţi pentru utilizarea mijloacelor de transport în comun: metrou, tramvai, autobuz şi troleibuz. Deci, este uşor de ajuns şi fără maşina proprie”. În continuare, preşedintele FRF a precizat că stadionul o să fie inaugurat la 10 august 2011, într-o confruntare cu naţionala Argentinei.

Sorin Oprescu a menţionat: ” O să fim gata cu toate lucrările, avem finanţare pentru terminarea stadionului. Îi mulţumesc preşedintelui FRF, constructorilor, precum şi echipelor din primărie care se vor muta la stadion, până când vom vedea inaugurarea, în condiţii bune”.

Michel Platini a spus: ”Sunt foarte fericit că am ajuns în România. Sunt mulţumit de ce am văzut. Aveţi un stadion foarte frumos, un sediu al federaţiei frumos, mai trebuie şi nişte jucători foarte buni. Eu nu pot să fac nimic în acest sens. Am venit acum, pentru că nu voi putea să fiu prezent la inaugurare, pe 10 august”.

Marios Lefkaritis, vicepreşedinte şi trezorier al UEFA, a spus la rândul său: ”Când am venit aici prima dată, era o groapă. Acum este un stadion aproape gata. Când te uiţi la acest şantier, ai impresia că nu o să fie gata niciodată. Dar, eu sunt convins că o să fie terminat, la data stabilită. Banii au fost foarte bine utilizaţi, în construirea acestui stadion’

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult