Acasa Sport-AutoSport Poli Timişoara exclusă de UEFA din cupele europene

Poli Timişoara exclusă de UEFA din cupele europene

scris de B.C.R
2 afisari

Poli Timişoara a fost informată de UEFA că nu va primi licenţa pentru participarea la competiţiile europene în sezonul viitor.

UEFA a exclus Timişoara din cupele europene

Marian Iancu a confirmat informaţia duminică, pentru GSP TV. „FRF a făcut recurs că am luat licenţa! Vor Timişoara retrogradată în Liga a III-a!”, a spus Iancu.

Astfel, FC Vaslui va prelua locul Timişoarei în preliminariile Ligii Campionilor, iar Gaz Metan Mediaş va juca în Europa League.

Marian Iancu, patronul Timişoarei, spune că Viorel Duru, director de licenţiere la FRF, este singurul vinovat pentru situaţia creată în cazul echipei: „Un dobitoc de la Federaţie, domnul Duru, a continuat să facă demersuri împotriva noastră. Noi avem licenţa la club, o s-o postez pe site-ul oficial al clubului. Duru minte şi dezinformează UEFA, încearcă să ne facă în continuare, după ce nu a reuşit prima dată. Este un om care lucrează împotriva fotbalului românesc, nu înţelege nimic şi nu respectă legea românească. Nici măcar nu are vreo competenţă profesională.
Banii sînt principalul motiv pentru care se întîmplă lucrurile acestea astea. Domnul Duru are un interes financiar enorm care îl împinge să ne pună asemenea piedici. O să cer 5-10 milioane de euro federaţiei la Laussane pentru că sînt în culpă de ce păţeşte Poli Timişoara
„, a spus Iancu la televiziunea sportro.

2 comentarii

Florin 29-05-2011 - 19:32

Domnu Butoiu’ nu te suport,nu te iubesc dar acum daca demonstrezi ca Timisoara are dreptate te iert de toate pacatele ! Duru..Duru…spala curu..era o reclama de sapun de acum ceva vreme…Timisoara este un oras super si merita sa joace in CL. Acum VA rog sa nu va lasati….

Nea Marin 29-05-2011 - 21:35

Ioi, zvastici lila, asa ceva chiar ca nu mai vazui!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult