Acasa Sport-AutoSport Poli Timişoara, uite licenţa, nu e licenţa

Poli Timişoara, uite licenţa, nu e licenţa

scris de Ștefan Constantinescu
1 afisari

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat că gruparea de pe Bega a obţinut licenţa pentru sezonul viitor în ciuda recursului făcut de Viorel Duru, astfel că bănăţenii vor rămâne în Liga 1 şi vor evolua în Liga Campionilor.

duru_viorel

Viorel Duru (foto:evz.ro)

Poli a avut şi are licenţă. E un act de corupţie, iar UEFA va cerceta acest lucru la cererea noastră. Duru va trebui să dovedească de ce a făcut contestaţie. Nu am vorbit cu Duru, nu am ce să vorbesc cu un om necalificat. Am întrebat comisia ce calificare are, dar din respect pentru dânsul, nu mi-au răspuns. E o ruşine pentru tot fotbalul românesc, dar am încredere că Mircea Sandu va pune lucrurile la punct.”, a declarat Marian Iancu, potrivit Adevărul.

Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere din cadrul FRF, a declarat luni pentru evz.ro că FC Timișoara va afla marţi sentința legată de licență. El a evitat să comenteze subiectul și să răspundă acuzațiilor lansate de patronul echipei bănățene.

Vezi declaraţia de duminică a lui Marian Iancu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult