Acasa Sport-AutoSport Polo: România – Grecia 10-9, în turneul de la Edmonton

Polo: România – Grecia 10-9, în turneul de la Edmonton

scris de A.B.
0 afisari

Naţionala de polo pe apă a României a învins Grecia cu scorul de 10-9 (2-3, 3-2, 2-2, 3-2), în al doilea său meci din cadrul turneului preolimpic de la Edmonton (Canada).

poloTricolorii antrenaţi de ungurul Istvan Kovacs au fost conduşi în cea mai mare parte a timpului, dar diferenţa cea mai mare a fost de două goluri, 3-1, în prima repriză. România a venit mereu din urmă şi a reuşit în cele din urmă să preia conducerea în repriza a treia, cu 7-6. Grecia a marcat de două ori la rând şi a avut 8-7 în debutul ultimei reprize, dar tricolorii au găsit resursele să egaleze şi să înscrie golul victoriei, prin Negrean, cu aproape trei minute înainte de final.

Golurile echipei noastre au fost înscrise de Cosmin Radu (4), Tiberiu Negrean (1), Andrei Iosep (1), Mihnea Chioveanu (1), Alexandru Matei (1), Ramiro Georgescu (1) şi Kalman Kadar (1).

Pentru Grecia au marcat Andreas Miralis (2), Argyris Theodoropoulos (1), Christos Afroudakis (2), Georgios Afroudakis (1), Ioannis Fountoulis (2), Matthaios Voularakis (1).

După 9-10 cu Germania în primul meci, România va întâlni marţi formaţia Macedoniei (ora 23,20).

Luni, în Grupa A, Macedonia a învins Olanda cu scorul de 9-6, iar Muntenegru a dispus cu 11-7 de Germania.

În Grupa B, Spania a surclasat Argentina cu 14-6, iar Canada a depăşit Brazilia cu 12-9.

La JO de la Londra vor obţine calificarea primele patru clasate în turneul de la Edmonton

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult