Acasa Sport-AutoSport Ponta, despre meciul din finala Supercupa Europei: Messi m-a ignorat

Ponta, despre meciul din finala Supercupa Europei: Messi m-a ignorat

scris de B.C.R
24 afisari

Prima reacţie a premierului Victor Ponta după meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, primul ministru scriind pe pagina sa de Facebook că fotbalistul vedetă al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, făcând chiar şi o glumă pe acestă teamă şi afirmând că Alina Gorghiu îi va cere demisia.

ponta leo messiPremierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că vedeta Messi, autor a două goluri în meciul de marţi de la Tbilisi dintre Barcelona şi Sevilla, nu l-a băgat în seamă la primirea trofeului.

„Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!”, a scris Victor Ponta.

ponta irakli garibashviliPremierul Victor Ponta a fost, marţi seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla, iar înainte de meci, premierul a participat la o cină oficială organizată de omologul său din Georgia, dar şi la o degustare de vinuri.
ponta cu telefon ponta cu sticla de vinPotrivit unor fotografii postate de premierul Georgiei Irakli Garibashvili, pe pagina sa oficială de Facebook, Victor Ponta împreună cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin au participat la dineul oficial, dar şi la o degustare de vinuri, primul ministru făcând o poză la o sticlă de vin, după ce a băut.
Şeful Executivului a văzut meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla din tribuna oficială alături de omologul său georgian, dar şi de alţi zeci de oficiali din întreaga lume.

Deplasarea a avut loc la doar o zi de la întoarcerea premierului din concediul de odihnă, iar informaţiile apar doar pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili , în timp ce Guvernul nu a dat niciun fel de detalii referitoare la programul lui Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult