Acasa Sport-AutoSport Ponta si Keleti: a 5-a victorie in Raliul Sibiului

Ponta si Keleti: a 5-a victorie in Raliul Sibiului

scris de Ziua Veche
0 afisari

Victor Ponta si Edwin Keleti s-au clasat pe primul loc in cea de-a 5-a etapa in clasa A la Raliul Sibiului, obtinand cea de-a 5-a victorie a acestui sezon. Liderii grupei A in clasamentul Campionatului National de Raliuri „Dunlop”, Keleti si Ponta, au obtinut punctajul maxim si s-au clasat pe primul loc dupa ce doi ani la rand nu au reusit sa termine cursa.

Edwin Keleti, omul care a intrat in istoria raliurilor din Romania ca primul jurnalist si sportiv care a urcat la volanul unui monopost de Formula 1 si al unui Dragster (de aproape 1.000 de cai putere) a declarat pentru AgerPress ca : “Noi am tras destul de tare si uite ca am reusit sa spargem ghinionul care ne-a urmarit doua editii la rand! Victor a dictat impecabil, totul a mers perfect!”.

 Potrivit aceleiasi surse, presedintele PSD-ului, Victor Ponta, a spus ca este incantat ca au reusit sa ajunga la final la Sibiu “si nu oricum, ci invingatori la grupa!”. De asemenea, acesta a mai declarat ca : “Aveam nevoie de acest rezultat pentru a nu se zice ca doar pe asfalt suntem rapizi. Edi a fost neasteptat de ascultator…a evitat toate capcanele pe care le aveam trecute in dictare, dovada ca nu am avut nici o pană, ceea ce este extrem de rar in Raliul Sibiului. In continuare trebuie sa mergem cu cap, sa ne pastram avantajul pe care il avem”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS