Acasa Sport-AutoSport Porţi deschise la Stadionului naţional Lia Manoliu

Porţi deschise la Stadionului naţional Lia Manoliu

scris de D.S.S.
2 afisari
Câteva mii de persoane au vizitat, duminică, şantierul Stadionului naţional Lia Manoliu, de Ziua Porţilor Deschise, cei interesaţi să vadă această arenă putând să o facă până la ora 18,00.
Stadionul national Lia Manoliu

Stadionul national Lia Manoliu

Sunt fericit că afară sunt câteva mii de oameni care au curiozitatea şi vor să vină să vadă şi eu mă bucur din suflet că am putut astăzi să le fac o duminică frumoasă. Asta înţeleg eu când m-am întâlnit cu ei şi aşa o să fie mai ales pe măsură ce stadionul începe să se finiseze, tocmai pentru ca să vadă că putem şi noi să facem de acestea (…) şi mai am de gând să fac vreo trei în mandatele următoare, în aşa fel încât tot fac eu şi olimpiada, apuc eu şi olimpiada în Bucureşti”, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, prezent la Ziua Porţilor Deschise.

Potrivit acestuia, lucrările sunt în grafic, iar stadionul va fi gata cât de curând.
Aproape 90 şi ceva la sută construcţia fizică este terminată. Acum urmează finisările şi acoperişul„, a precizat Sorin Oprescu, susţinând că vor mai fi organizate Zile ale Porţilor Deschise.
La rândul său, Bogdan Hreapcă, director general de investiţii-dezvoltare în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, a afirmat că termenul de finalizare a stadionului este împărţit în două etape.
„Pe la sfârşitul lunii mai, el trebuie să fie gata interior tot cu acoperişul şi începerea montajului pe gazon. Partea de exterior trebuie să fie gata în jurul datei de 15 iulie. (…) Cu certitudine, la acest moment avem meciul organizat de Federaţia Română cu Argentina pe 10 august”, a informat Bogdan Hreapcă.
Potrivit acestuia, capacitatea stadionului este de 55.000 de locuri pe scaune.
„Scopul evenimentului (Ziua Porţilor Deschise – n.r.) este de a lăsa românii şi bucureştenii în special să-şi vadă investiţia, pentru că este o investiţie pe buget local în mare parte, ceea ce înseamnă banii cetăţeanului, deci e normal ca cetăţeanul să-şi vadă investiţia”, a adăugat Bogdan Hreapcă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult