Acasa Sport-AutoSport Preliminarii CE Handbal masculin: România a învins Kosovo, scor 36-24

Preliminarii CE Handbal masculin: România a învins Kosovo, scor 36-24

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Selecționata României de handbal masculin a învins miercuri, 29 octombrie, reprezentativa Kosovo, cu scorul de 36-24 (17-10), în primul meci din grupa C a turului întâi preliminar al Campionatului European (CE) din 2018.

Preliminarii CE Handbal masculin: România a învins Kosovo, scor 36-24  (foto:reporterntv.ro)

Preliminarii CE Handbal masculin: România a învins Kosovo, scor 36-24 (foto:reporterntv.ro)

Tricolorii au obținut o victorie destul de lejeră la debutul lui Aihan Omer în al treilea său mandat ca selecționer al naționalei României, însă după un început mai dificil. România s-a desprins la trei goluri abia după minutul 20 în fața unei formații aflată la primul său meci oficial din istorie.

Echipa noastră a intrat la pauză cu un avans de șapte goluri, 17-10, rezistând fără să ia gol timp de două minute cu doi oameni mai puțin și chiar marcând o dată. Debutul părții secunde a fost slab, cu patru goluri la rând încasate de România, dar cu trecerea timpului echipa noastră a refăcut diferența, care s-a mărit constant, până la 12 goluri în final, 36-24.

În grupa C, România va mai juca în 2014 tot în compania echipei Kosovo, sâmbătă, 1 noiembrie, în timp ce  meciurile cu Italia, care face parte din aceeaşi grupă, vor avea loc între 10-14 iunie 2015. Prima clasată din fiecare din cele trei grupe din primul tur preliminar se vor califica mai departe. Turneul final al Campionatului European din 2018 va avea loc în Croaţia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult