Acasa Sport-AutoSport Preliminarii CM 2014, grupa D: Romȃnia – Ungaria, scor 3-0 (video)

Preliminarii CM 2014, grupa D: Romȃnia – Ungaria, scor 3-0 (video)

scris de Z.V.
31 afisari

României a învins formaţia Ungariei cu scorul de 3-0 (2-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci foarte important din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Romȃnia ȋntȃlnește Ungaria ȋn preliminariile CM 2014 din Brazilia, vineri, 6 septembrie, de la ora 21, pe stadionul Național Arena.

Preliminarii CM 2014, grupa D: Romȃnia vs Ungaria

Echipa naţională a României va susţine două meciuri deosebit de importante în vederea calificării la CM 2014. Vineri, 6 septembrie, „tricolorii” se vor duela cu Ungaria, iar peste patru zile, Turcia, ambele meciuri urmând a se disputa pe „National Arena” din Bucureşti. Românii îşi vor juca în aceste două partide calificarea, fiind obligaţi să câştige maximul de puncte.

România nu a mai fost la un Campionat Mondial de 16 ani, iar jucătorii îşi doresc foarte mult o calificare. Olanda nu are cum să piardă locul unu în grupă, iar pentru locul secund, lupta rămâne deschisă, chiar şi turcii având şanse. În clasamentul FIFA, românii sunt pe locul 33 cu 732 puncte, în timp ce maghiarii, pe poziţia 31 cu 749 puncte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult