Acasa Sport-AutoSport Prima femeie patron din Liga 1: Vezi cine a cumpărat “U” Cluj

Prima femeie patron din Liga 1: Vezi cine a cumpărat “U” Cluj

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Ana Maria Prodan a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni şi este de miercuri, 20 iunie, noul patron al lui „U” Cluj.

Ana Maria Prodan este noul patron de la "U" Cluj (foto:radarmedia.ro)

Agenta FIFA, Ana Maria Prodan, care a mai ocupat funcţii de conducere la FC Snagov şi Concordia Chiajna, s-a înţeles cu fostul conducător de la Cluj, Florian Walter, care a trimis mai mulţi jucători ai Universităţii la echipa Petrolul Ploieşti, de la care a preluat pachetul majoritar şi a devenit astfel, prima femeie patroană din Liga 1. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, s-a retras din funcţia de manager de la revelaţia returului trecut din Liga 1, Concordia Chiajna şi a anunţat potrivit stiridecluj.ro, că va deţine puterea la “U” Cluj şi că a preluat “absolut tot”, dorind să facă un audit şi să aibe întâlniri cu edilii oraşului.

Ana Maria Prodan nu a plecat cu mâna goala de la Chiajna, de unde a adus deja doi jucători, pe Dinu Viorel şi pe Roberto Iancu, urmând să semneze contracte şi cu alţi fotbalişti în zilele care urmează. Noul patron al lui “U” Cluj şi-a anunţat şi obiectivul pentru acest sezon, în care doreşte să termine între primele 10 echipe din Liga 1.

1 comentariu

vasile jucan 21-06-2012 - 09:48

D-na Prodan,am vazut intr-un ziar ca laudati un om pe nume ERJI din galerie.Atentie la acest om,este in stare de orice..Nu el este omul; care reprezinta pe U.Cautati adevaratii suporteri nu un bataus si un drogat.Este rusinea galeriei.Nu are ce cauta la U !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult