Acasa Sport-AutoSport Primele cuvinte transmise de Christian Eriksen din spital

Primele cuvinte transmise de Christian Eriksen din spital

scris de Misu Andrei
100 Afisari

Fotbalistul a fost resuscitat minute bune pe teren, înainte de a fi scos pe targă și spitalizat. UEFA a anunțat, la câteva ore după incidentul care a șocat lumea fotbalului, că starea lui Eriksen este stabilă. Mijlocașul danez a transmis un mesaj din spital, prin intermediul italienilor de la Gazzetta dello Sport.

„Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine”, le-a transmis Christian Eriksen italienilor de la Gazzetta dello Sport.

Marotta: ”Eriksen i-a salutat pe coechipierii săi”

Christian Eriksen, victima unei crize cardiace în prima repriză a partidei de la Copenhaga, este în continuare spitalizat, în stare stabilă, a anunţat duminică Federaţia daneză de fotbal (DBU).

„În această dimineaţă am vorbit cu Christian Eriksen care i-a salutat pe coechipierii săi. Starea sa este stabilă şi este în continuare spitalizat pentru examene suplimentare”, a indicat DBU într-un comunicat postat pe Twitter.

În minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda, Eriksen s-a prăbuşit brusc pe teren, fără să fie atins de vreun adversar, iar personalul medical a intervenit rapid pentru a-l resuscita, înainte ca jucătorul să fie transportat la spital.

„Am reuşit să-l aducem ‘înapoi’ pe Christian”, a spus medicul echipei naţionale daneze, Martin Boesen.

Meciul s-a reluat după o întrerupere de aproape două ore, fiind câştigat cu 1-0 de finlandezi.

„A fost o seară tristă din toate punctele de vedere, necazurile lui Christian Eriksen eclipsând evident orice altceva”, a adăugat Federaţia daneză în comunicatul său.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS