Acasa Sport-AutoSport Primele imagini cu managerul Farului după catastrofa cu Sheriff

Primele imagini cu managerul Farului după catastrofa cu Sheriff

scris de Misu Andrei
55 Afisari

Gheorghe Hagi (58 de ani) și-a lungit seria contraperformanțelor europene, Adevărul arătând aici bilanțul său groaznic, atât cu Viitorul, cât și cu Farul. Povara acestor eliminări rușinoase, la care tocmai s-a adăugat episodul Sheriff Tiraspol, îl apasă pe fostul mare internațional. Iar acest lucru e evident, când ne uităm la imaginile cu Hagi, la conferința de după eșecul de marți seară, scor 0-3.

Pe imagini se vede un manager devastat, care cu greu își găsește cuvintele. Chiar și așa, Hagi a avut tăria de a recunoaște un adevăr dureros: „Ne-au dat o lecţie de fotbal“. Agerpres a relatat, integral, conferința lui Hagi de la Tiraspol, iar declarațiile pot fi citite, în rândurile de mai jos.

Ce a spus Gheorghe Hagi după Sheriff Tiraspol – Farul, scor 3-0?

*Ştiam că vom întâlni o echipă experimentată, am reuşit un meci complet acasă împotriva lor, dar ştiam că ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Spre surprinderea mea cred că astăzi am văzut cea mai proastă versiune a noastră. E greu să-mi explic, începând de la faza ofensivă. În prima repriză a fost cea mai proastă reprezentare pe care o putem face, este inexplicabil, am fost amatori. Fără personalitate, nu am fost noi, s-a văzut că nu am avut personalitate. Când nu joci fotbal e clar că singurul lucru la care trebuie să te aştepţi este că vei pierde. În apărare nu am construit ca lumea, în atac am fost inexistenţi, cum să ajungi la poartă?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult