Acasa Sport-AutoSport Primele imagini cu Mihai Neşu după accident (VIDEO)

Primele imagini cu Mihai Neşu după accident (VIDEO)

scris de Șt. C
9 afisari

Pentru prima oară de la tragica accidentare de pe 10 mai, când şi-a fractura coloana, Mihăiţă Neşu a revenit pe stadion. Într-un cărucior cu rotile, fostul fundaş stânga a urmărit partida dintre Utrecht şi Ajax, câştigat, scor 6-4, la capătul unui joc absolut fantastic. 

Mihai Nesu, primele imagini dupa accident

Neşu face progrese. Reuşeşte să îşi mişte braţul drept,  însă nu îşi poate controla degetele. Alături de el, la stadion au fost şi membrii familiei, dar şi conducătorii clubului din Utrecht. Fotbalistul Mihai Nesu a asistat, duminica, la victoria formatiei sale FC Utrecht, scor 6-4, cu Ajax Amsterdam, in campionatul Olandei, fiind pentru prima oara de la accidentul din 10 mai cand romanul s-a dus pe stadion, informeaza presa olandeza, potrivit Mediafax. Nesu, in scaun cu rotile, a urmarit meciul dintr-o loja a arenei. De asemenea, sambata, el a vizitat echipa la centrul de pregatire de la Domstedelingen. Fotbalistul isi poate misca mana dreapta si capul.

Jucatorul echipei FC Utrecht, Mihai Nesu, s-a accidentat, in data de 10 mai, la coloana in urma unei ciocniri cu coechipierul sau Alje Schut, fiind transportat de urgenta la spital, unde i s-a descoperit o vertebra cervicala fracturata. El a fost supus unei interventii chirurgicale de cinci ore, in care i-a fost refacuta vertebra fracturata din zona cervicala.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult