Acasa Sport-AutoSport Pronosticul caracatiţei Iker: Manchester United câştigă Liga Campionilor

Pronosticul caracatiţei Iker: Manchester United câştigă Liga Campionilor

scris de D.S.S.
4 afisari

Caracatiţa Iker, care a pronosticat corect rezultatele a două meciuri dintre Real Madrid şi FC Barcelona, dar a greşit predicţia pentru semifinalele Ligii Campionilor, a ales, vineri, formaţia Manchester United drept câştigătoare a finalei Ligii Campionilor, în dauna catalanilor.

Caracatiţa Iker

Potrivit cotidianului As, caracatiţa de 16 kilograme de la acvariul Sealife din Benalmadena (sudul Spaniei) „s-a gândit” aproximativ 20 de minute până a ales recipientul decorat cu însemnele formaţiei engleze.

Caracatiţa, adusă din Oceanul Pacific, a pronosticat corect remiza dintre formaţiile Real Madrid şi FC Barcelona în meciul disputat la 16 aprilie, în campionatul Spaniei, precum şi victoria Realului asupra Barcei în Cupa Regelui, la 20 aprilie, la Valencia.

În schimb, octopodul a dat, în mod greşit, câştig de cauză formaţiei Real Madrid în întâlnirea din semifinalele Ligii Campionilor cu FC Barcelona.

Finala Ligii Campionilor dintre Manchester United şi FC Barcelona are loc, sâmbătă, de la ora 21.45, pe arena Wembley, din Londra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult