Acasa Sport-AutoSport Rădoi a semnat cu o nouă echipă cu care se va chinui în campionat

Rădoi a semnat cu o nouă echipă cu care se va chinui în campionat

scris de Misu Andrei
69 Afisari

Mirel Rădoi (42 de ani) e printre cei mai populari români din zona Golfului Persic, iar un reportaj realizat de „Adevărul“, la Doha (Qatar) a demonstrat cât de iubit de fostul stelist în zona arabă.

Având în vedere imaginea impecabilă pe care a lăsat-o aici, cât timp a fost jucător, Rădoi a putut să se întoarcă foarte ușor în Asia, ca antrenor. Din păcate pentru el, prima sa experiență, pe banca celor de la Al-Taee, n-a fost una tocmai reușită, el fiind îndepărtat din funcție după doar 16 meciuri (7 victorii, 4 remize, 5 înfrângeri), în perioada ianuarie – mai.

Doar că, spre bucuria sa, fostul selecționer nu va sta mult timp fără angajament. Potrivit Digi Sport, Rădoi s-a înțeles deja cu Al Bataeh (Emiratele Arabe Unite). În sezonul recent încheiat, această grupare a rezistat cu greu în prima ligă, ocupând locul 12 din 14, ultimul care a asigurat salvarea de la retrogradare.În viitorul campionat, Rădoi se va duela în întrecerea internă din Emirate cu alți doi tehnicieni români, Cosmin Olăroiu (Al-Sharjah) și Daniel Isăilă (Bani Yas).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult