Acasa Sport-AutoSport Rafael Nadal și Serena Williams, Campionii campionilor lumii în 2013

Rafael Nadal și Serena Williams, Campionii campionilor lumii în 2013

scris de Șt. C
0 afisari

Rafael Nadal a fost desemnat „Campionul campionilor lumii” în anul 2013, reușind să îi devanseze în ancheta organizată de ziarul sportiv francez L’Equipe pe germanul Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial de Formula 1, și pe sprinterul jamaican Usain Bolt, multiplu campion olimpic și mondial.

Rafael Nadal i

La feminin, titlul de „Campioană a campioanelor lumii” a revenit jucătoarei americane de tenis Serena Williams, lidera clasamentului WTA și campioana olimpică en titre, care a mai primit această distincție și în 2012.

Rafael Nadal și Serena Williams au reușit să se impună, pe parcursul acestui an, în turneele de Mare Șlem de la Roland Garros și US Open. L’Equipe i-a premiat, totodată, pe „Campionii campionilor” sportului francez, câștigătorii trofeelor fiind jucătoarea de tenis Marion Bartoli și baschetbalistul Tony Parker. Cotidianul francez a acordat, totodată și un premiu rezervat „Campionilor campionilor de legendă”, care a revenit fostei patinatoare germane Katarina Witt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult