Acasa Sport-AutoSport Rafael Nadal a căzut sub masă de la o crampă (VIDEO)

Rafael Nadal a căzut sub masă de la o crampă (VIDEO)

scris de L.M.
8 afisari

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a suferit crampe violente la piciorul drept, duminică, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu David Nalbandian, de la US Open, ajnugând sub masă din cauza durerilor şi sala fiind evacuată. 

Nadal a cazut sub masa

Nadal, numărul 2 mondial, răspundea la o întrebare, în momentul în care a început să aibă dureri. Crispat, tenismanul a alunecat treptat pe scaun, până a ajuns pe podea. Sala în care se ţinea conferinţa de presă a fost evacuată, intensitatea luminii a fost scăzută şi personalul medical a intervenit pentru a-l ajuta pe spaniol. 

Câteva minute mai târziu, Nadal a explicat, în limba engleză, că a avut crampe la coapsa dreaptă, „în faţă şi în spate”, după care şi-a reluat conferinţa de presă în spaniolă. El a precizat că totul este în regulă, că acele crampe i s-ar fi putut întâmpla oriunde şi că această problemă nu îi pune în pericol continuarea turneului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult