Acasa Sport-AutoSport Raul Cătinaş s-a pregătit cu Jerome Le Banner pentru Superkombat WGP Cluj-Napoca

Raul Cătinaş s-a pregătit cu Jerome Le Banner pentru Superkombat WGP Cluj-Napoca

scris de Ștefan Constantinescu
9 afisari

Singurul român care se va lupta în piramida de patru a Superkombat World Grand Prix II Cluj-Napoca de sâmbătă, Raul Cătinaş, s-a pregătit în ultima lună alături de Jerome Le Banner şi Hesdy Gerges la Chakuriki Gym din Amsterdam, sub comanda legendarului Thom Harrinck, cel care i-a inventat” pe Peter Aerts şi Branko Cikatic.

Raul Cătinaş s-a pregătit cu Jerome Le Banner pentru Superkombat WGP Cluj-Napoca

În vârstă de 23 de ani, Cătinaş este al doilea cel mai tânăr sportiv, după Badr Hari, care a participat vreodată la Final 16, în urmă cu doi ani, iar în cariera sa se poate lăuda cu faptul că i-a învins, printre alţii, pe Stefan Leko, Dzevad Poturak sau Carter Williams. Sâmbătă, în Sala Sporturilor din Cluj, lugojeanul va încerca să câştige prima piramidă din carieră, acolo unde britanicul Daniel Sam este favorit. Astfel, Cătinaş se va bate cu surinamezul Jairzinho Rozenstruik, iar Sam cu olandezul Sammy Tevette.

Sportivul legitimat la Metalbox Arad susţine un stagiu de pregătire de aproape patru săptămâni la Amsterdam, acolo unde i-a avut ca parteneri de sparring pe francezul Jerome Le Banner, egipteanul Hesdy Gerges şi spaniolul Frank Munoz. Legendarul antrenor Thom Harrinck a anunţat deja că îşi pune toată încrederea în Cătinaş. “Va deveni o adevărată bestie în curând”, a spus Harrinck.

„Pentru piramida Superkombat am avut reprize de sparring cu cei mai buni sportivi de la Chakuriki Gym. Îmi place mult aici, suntem ca o familie. Mă bucur că un antrenor precum Thom Harrinck are încredere în mine. Va fi în colţul meu pe 12 mai la Cluj alături de antrenorul de la Metalbox Arad, Nagy Arnold”, afirmă luptătorul în vârstă de 24 de ani.

Cel de-al doilea World Grand Prix Superkombat al anului va avea loc pe 12 mai în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca. Biletele s-au pus deja în vânzare la Sala Sporturilor, la Iulius Mall, dar şi prin reţeaua eventim, costul unuia fiind de 50 de lei. Vineri, la Iulius Mall, va avea loc şi cântarul oficial, când se va organiza şi o tombolă cu bilete pentru fanii sporturilor de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult