Acasa Sport-AutoSport Răzvan Lucescu continuă la Naţionala României

Răzvan Lucescu continuă la Naţionala României

scris de Roland Catalin Pena
10 afisari

Răzvan Lucescu rămâne selecţioner până la meciul cu Bosnia-Herţegovina, de pe de 3 iunie.

Razvan Lucescu ramane selectioner„Nu l-a dat nimeni pe Lucescu afară. S-a făcut doar o analiză a rezultatelor. S-a votat în Comitetul Executiv, Răzvan Lucescu rămâne selecţionerul României până la meciul cu Bosnia-Herţegovina. Dacă bate, rămâne, dacă nu, pleacă”, a spus vicepreşedintele FRF, Dumitru Dragomir.

„Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să încetăm relaţiile de muncă cu Răzvan Lucescu. Ar fi trebuit să-l demitem. Nu văd nici o perspectivă la Naţionala lui Lucescu. Am început bine cu Lituania si Ungaria, iar apoi am început să coborâm. N-am o explicaţie „, a spus Mircea Sandu, preşedintele FRF, în cadrul unei conferinţe de presă.

Doar doi membri ai Comitetului Executiv au fost pentru demiterea lui Răzvan Lucescu, în timp ce ceilalţi 10 au votat împotriva demiterii.

Clasamentul grupei D

1. Franţa 5 4 0 1 8-1 12

2. Belarus 5 2 2 1 3-1 8

3. Albania 5 2 2 1 4-4 8

4. Bosnia-Herţegovina 4 2 1 1 6-4 7

5. ROMÂNIA 5 1 2 2 5-6 5

6. Luxemburg 6 0 1 5 1-11 1

Programul Naţionalei României

3 iunie: România – Bosnia-Herţegovina

2 septembrie: Luxemburg – România

6 septembrie: România – Franţa

7 octombrie: România – Belarus

11 octombrie: Albania – România

2 comentarii

Didos 07-04-2011 - 16:51

Bravo lui ! Rezultatele „nationalei” , aflata sub conducerea lui, vorbesc de la sine; este indispensabil pentru prabusirea totala a fotbalului romanesc.Daca parlamentari si ministrii nu-si dau demisiile dupa ce dovedesc carente mari de competenta, el de ce ar demisiona si ar da drumul la covrig din gura ? Rusine, onoare, competenta ? Palavre ! Si pana la urma de ce sa incepem cu adevarat o constructie a unei noi „nationale”, mai tanara si mai puternica, cand merge si asa ? Am mai spus, ca primul vinovat nu este Razvan, ci Mircea Sandu si Ionut Lupescu, care sunt la randul lor, la fel de incompetenti ca si Lucescusi care si ei ,la randul lor, nu pot fi indepartati de la borcanul cu miere. In aceste conditii la ce bun sa ne asteptam in fotbalul autohton? Cand vor pleca, peste cca. 20 de ani sa-l ia cu ei si pe nesatiosul Mitica, alt vesnic abonat la covrig. Pana atunci s-o lasam asa,ca este bine , macar pentru ei.

nik 08-04-2011 - 06:51

nu tin minte sa fi avut vreodata asa slab [si la propiu ……..]antrenor la nationala.asta cand a fost numit la nationala a fost pe performantele lui taicaso.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult