Acasa Sport-AutoSport Răzvan Lucescu va însoţi Naţionala de fotbal în America de Sud

Răzvan Lucescu va însoţi Naţionala de fotbal în America de Sud

scris de Șt. C
3 afisari

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a precizat, printr-un comunicat, că selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, va însoţi reprezentativa în turneul din America de Sud.

razvan_lucescu

foto: Agerpres

”Domnul Răzvan Lucescu este selecţionerul echipei naţionale a României, urmând să stea pe banca tehnică a reprezentativei noastre nu numai la jocul de azi, 3 iunie, contra naţionalei Bosniei-Herţegovina, din cadrul preliminariilor EURO 2012, ci şi la meciurile amicale pe care România le va disputa împotriva echipelor naţionale ale Braziliei (7 iunie, la Sao Paulo) şi Paraguayului (11 iunie, la Asuncion)”, afirmă Sandu în comunicatul FRF citat de Agerpres.

Presa a vehiculat în ultima vreme că Răzvan Lucescu va părăsi echipa naţională după meciul cu Bosnia, indiferent de rezultat

Selecţionerul naţionalei de fotbal, Răzvan Lucescu, este foarte optimist înainte de partida decisivă cu Bosnia, de vineri, din preliminariile pentru CE 2012. Meciul va începe la ora 21:00 şi va fi transmis în direct de TVR 1 şi DolceSport. Lucescu este sigur va câştiga dacă Mutu şi Marica vor fi în formă la ora jocului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult