Acasa Sport-AutoSport Răzvan Lucescu lasă Rapid pentru banii arabilor din Qatar

Răzvan Lucescu lasă Rapid pentru banii arabilor din Qatar

scris de Laurentiu Banches
200 Afisari

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a fost anunţat ca viitor antrenor al lui Al Jaish, de un oficial al clubului din Qatar.

Razvan Lucescu pleaca la Al Jaish

Răzvan Lucescu va pleca din 20 iunie la formaţia care a terminat pe locul 2 campionatul din Qatar, după echipa Lekhwiya şi nu îşi va reînnoi astfel contractul cu Rapid, care se termină la începului lunii iunie. La Al Jaish, antrenorul Rapidului îl va înlocui pe brazilianul Pericles Chamusca, care a fost demis după înfrângerea 0-3, de marţi din semifinalele Cupei Emirului în faţa formaţiei Al Sadd.

Răzvan Lucescu va avea timp până în septembrie, când începe campionatul în Qatar, să se obişnuiască cu noua echipă la care joacă 5 brazilieni de la noua echipa şi vedeta alegeriană Karim Ziani care a jucat în Europa pentru VfL Wolfsburg, Olympique Marseille, Sochaux, Lorient şi Troyes. Totodată, potrivit Mediafax, formaţia a anunţat şi două noi achiziţii menite să îl ajute pe Răzvan Lucescu să câştige titlul în Qatar anul viitor, Al Jaish urmând să îi achiziţioneze pe Mohammad Muttalib şi Abdullah Mustafa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult