Acasa Sport-AutoSport RCS & RDS lansează Digi Sport 3

RCS & RDS lansează Digi Sport 3

scris de Ștefan Constantinescu
3 afisari

RCS & RDS a lansat al treilea canal de sport, Digi Sport 3, care va prelua parte din transmisiunile live pentru care televiziunea de sport a companiei a cumpărat drepturi.

digi_sportNoul post a fost creat pentru a oferi telespectatorilor posibilitatea de a urmări în direct competiţiile programate la Digi Sport în aceleaşi intervale orare. Primele transmisiuni directe pe noul canal sunt meciurile de fotbal din Campionatul European Under 21, programate în data de 11 iunie: Belarus – Islanda, la orele 19:00 şi Danemarca – Elveţia, la orele 21:45, arată RCS & RDS, într-un comunicat de presă.

O dată cu deschiderea acestui nou canal, primele două posturi, Digi Sport şi Digi Sport Plus, vor fi redenumite Digi Sport 1 şi Digi Sport 2.

Astfel, televiziunea de sport a operatorului RCS & RDS va avea 3 canale prin care va putea acoperi toate preferinţele telespectatorilor şi le va oferi suplimentar, acces live la competiţii de vârf din fiecare sport în parte.

De la deschiderea televiziunii până în prezent, RCS & RDS a cumpărat din ce în ce mai multe drepturi pentru transmiterea în direct a celor mai importante competiţii sportive de valoare din Europa şi din lume. Digi Sport este cel mai complet canal TV cu profil sportiv din România, difuzând cele mai importante transmisiuni din fotbal (Liga 1 România, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue1 – Franţa, Serie A – Italia), Moto GP, Formula 1, GP 2, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri), baschet, volei, judo, box, gimnastică, etc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult