Acasa Sport-AutoSport Real Madrid – AC Milan, meci amical, scor 2-4 (video)

Real Madrid – AC Milan, meci amical, scor 2-4 (video)

scris de Z.V.
4 afisari

Surpriza uriasa in amicalul de lux disputat marti in Dubai, acolo unde campioana Europei, Real Madrid, a fost invinsa de AC Milan.

Italienii au inceput excelent partida si, dupa prima jumatate de ora, aveau deja un avantaj de doua goluri, dupa reusitele lui Menez si El Shaarawy. Cristiano Ronaldo a redus din diferenta in minutul 35, insa milanezii au fost cei care au intrat in avantaj la cabine.

Imediat dupa reluare El Shaarawy a marcat din nou, iar Pazzini a dus scorul la un incredibil 4-1. Francezul Benzema a redus proportiile scorului pe final de joc, transformand o lovitura de la 11 metri.

Real Madrid și AC Milan vor încheia anul 2014 cu un meci amical pe care îl vor susține în Emiratele Arabe Unite, pe arena The Sevens Stadium din Dubai.

Real Madrid - AC Milan, meci amical

Real Madrid – AC Milan, meci amical

Așa cum era de așteptat interesul a fost unul foarte mare pentru partida care este programată marți, 30 decembrie 2014. Cele 40.000 de bilete puse în vânzare de organizatori s-au dat imediat deși prețurile lor au fost destul de ridicate. Cel mai ieftin tichet a costat 45 de euro în timp ce pentru un bilet la zona VIP fanii au trebuit să scoată din buzunar aproximativ 335 de euro. Disputa va bate cu siguranță recordul de asistență la o partidă din Dubai. Acesta data din 2009, când la debutul lui Beckham în tricoul lui AC Milan nu mai puțin de 28.000 de fani au venit să urmărească disputa cu Hamburg. Interesuul pentru duelul dintre trupa pregătită de Carlo Ancelotti și formația lui Pippo Inzaghi este unul enorm iar prețul biletelor a explodat pe piața neagră. Un bilet care putea fi achiziționat inițial cu 45 de euro se vinde pe internet cu aproape 200 de euro în timp ce un tichet la zona VIP a ajuns până la 1.200 de euro deși prețul la case al acestuia n-a depășit 350 de euro. AC Milan si Real Madrid se intalnesc pe data de 30 decembrie 2014, de la ora 18,00, in Dubai intr-un meci amical.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult