Acasa Sport-AutoSport Realul va juca fără Mourinho semifinala cu Barcelona

Realul va juca fără Mourinho semifinala cu Barcelona

scris de P.C.R.
3 afisari

Mourinho va sta marţi seara, pe Nou Camp, într-o lojă destinată autorităţilor deoarece cele în aer liber nu-i pot asigura securitatea. El nu va putea comunica sub nicio formă cu jucătorii sau cu echipa tehnică a Realului in timpul meciului.

Mourinho nu va putea comunica cu asistentii sai la meciul cu Barcelona

foto: Sport.ro

Suspendat după eliminarea din turul semifinalei Champions League, când Barcelona a câştigat cu 2-0 la Madrid, Mourinho are interzis la SMS-uri, nu are voie să folosească nici măcar telefonul mobil şi va avea acces la vestiare la 15 minute după finalul meciului, informează Sport.ro.

Barcelona – Real este marţi, de la ora 21:45, în direct pe TVR.

Barcelona – Real Madrid au de câştigat bani grei prin calificarea în finala Champions League de pe 28 mai, de la Londra. Un loc în finală de pe Wembley este recompensat de UEFA cu 5,6 milioane de euro, la care se pot adauga încă aproximativ 20 de milioane de euro pe care fiecare echipe le poate obţine în acest sezon, mai scrie Sport.ro.

Barcelona a câştigat deja 21,7 milioane de euro de pe urma rezultatelor obţinute până acum şi, în cazul în care va ajunge în finală, o va întrece pe Real la acest capitol, galacticii având 22,1 milioane de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult