Acasa Sport-AutoSport Restricţii lângă Arena Naţională pentru meciul Steaua-Maccabi

Restricţii lângă Arena Naţională pentru meciul Steaua-Maccabi

scris de Șt. C
8 afisari

Comercializarea băuturilor alcoolice, joi, 3 noiembrie, între orele 18,00 – 24,00, la magazinele de lângă Arena Naţională, unde se va juca meciul de fotbal dintre echipele Steaua şi Maccabi Haifa, din cadrul Grupei J a competiţiei Europa League, este interzisă.

Sunt exceptate de la dispoziţie unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversări de zile festive etc.

Meciul dintre Steaua şi Maccabi Haifa, din Grupa J a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională. Ilie Stan, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat miercuri că vrea ca formaţia pe care o pregăteşte să întoarcă rezultatul înregistrat în tur cu Maccabi Haifa, în Europa League. ”Ne aşteaptă un meci foarte greu, după acel 0-5 din tur. Vrem să întoarcem acest rezultat, care a fost o umilinţă. Vrem să demonstrăm că putem întoarce acest scor. Totul va depinde de angajamentul fizic, tehnic şi tactic al jucătorilor mei, dar scopul nostru este un rezultat pozitiv, care să ne dea un moral bun pentru confruntările viitoare”, a declarat Stan înaintea partidei de joi, de pe Arena Naţională.

Ilie Stan a mărturisit că portarul Ciprian Tătăruşanu, lovit de o petardă la Ploieşti, a fost puţin ameţit la antrenamentul de marţi. ”Sperăm să îl putem recupera, mai e o zi şi jumătate până la meci”, a precizat Ilie Stan, potrivit Agerpres. Antrenorul Stelei a afirmat că e bine că ”patronul e aproape de echipă, ne încurajează şi acesta e un lucru pozitiv”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult