Acasa Sport-AutoSport Revanşa Bute – Froch: Vezi când şi unde se vor confrunta cei doi

Revanşa Bute – Froch: Vezi când şi unde se vor confrunta cei doi

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Mult aşteptatul meci de recuperare a centurii la categoria supermijlocie, versiune IBF, dintre românul Lucian Bute şi britanicul Carl Froch a fost programată în martie 2013.

Bute vs Froch : Meciul revansa va avea loc in martie 2013 la Montreal

Vestea despre disputarea revanşei a fost făcută publică chiar de cel care l-a deposedat pe Lucian Bute de centură, Carl Froch, într-o declaraţie acordată bbcnews.co.uk. Pugilistul britanic a precizat că meciul va avea loc fie pe 16, fie pe 23 martie 2013, la Bell Center din oraşul canadian Montreal, menţionând totodată că până la acea dată va mai disputa o partidă, cel mai probabil în compania danezului Mikkel Kessler.

Carl Froch l-a învins pe Lucian Bute, în 26 mai, la Nottingham, în oraşul său natal, printr-un KO survenit în runda a 5-a, provocându-i românului prima înfrângere din carieră la profesionişti. Pugilistul român a anunţat că pe 26 mai „Acela nu a fost adevaratul Lucian Bute”, precizând că „Acum sunt mai puternic mental, cred în mine. Acum am în faţă o revanşă şi vom vedea ce se va întâmpla”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult