Acasa Sport-AutoSport Revanşa Lucian Bute – Carl Froch ar putea avea loc înainte Crăciun

Revanşa Lucian Bute – Carl Froch ar putea avea loc înainte Crăciun

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Preşedintele Clubului Canadian Interbox, Jean Bedard a anunţat că Lucian Bute şi-ar putea recupera centura la Montreal înainte de Crăciun.

Meciul revansa dintre Bute si Froch s-ar putea disputa la Montreal inainte de Craciun

După ce în noaptea de 26 spre 27 mai, Lucian Bute a pierdut primul meci la profesionişti şi titlul de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, acesta şi-ar putea lua revanşa în faţa britanicului Carl Froch, la 7 luni diferenţă, cu câteva zile înainte Crăciun, la Montreal. Potrivit realitatea.net, preşedintele clubului InterBox, de care aparţine pugilistul român, a precizat la postul canadian TVA Sports, că sunt şanse mari ca meciul Bute-Froch să se dispute la Montreal, înainte Crăciun.

Acelaşi Jean Bedard a declarat şi că plănuieşte ca Lucian Bute să mai dispute un meci de relansare la începutul lunii septembrie, în faţa unui adversar mai slab cotat, pentru a-şi reface moralul. Lucian Bute a pierdut meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie IBF, după ce a fost învins de Carl Froch prin knock-out în runda a 5-a, în oraşul natal al britanicului, Nottingham, acesta fiind obligat să dispute de contract să dispute un meci revanşă cu pugilistul român până la sfărşitul anului 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult