Acasa Sport-AutoSport Revanşa lui Bute mai aşteaptă. Froch luptă întâi cu Stevenson

Revanşa lui Bute mai aşteaptă. Froch luptă întâi cu Stevenson

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Meciul revanşă Bute – Froch a fost amânat, britanicul urmând să lupte pentru titlul IBF la supermijlocie în primăvară cu americanul Adonis Stevenson.

Revanşa lui Bute mai aşteaptă. Froch luptă întâi cu Stevenson

Carl Froch, care l-a deposedat pe Lucian Bute de centura IBF în 27 mai 2012, a anunţat că a acceptat să lupte împotriva lui Stevenson, precizând pe contul său de Facebook că va avea loc vineri şi o conferinţă de presă legată de partida cu americanul. Potrivit mediafax, impresarul lui Froch, Eddie Hearn, a anunţat că meciul va avea loc în aprilie sau mai.

Deocamdată meciul dintre Froch şi Stevenson este doar la stadiu de înţelegere, impresarul încercând în continuare să obţină o excepţie de la IBF pentru ca Froch să nu îşi pună titlul în luptă contra pugilistului american, ci împotriva danezului Mikkel Kessler. Românul Lucian Bute are dreptul să ceară o revanşă împotriva lui Froch, aceasta trebuind să aibă loc în primăvara acestui an, când se doreşte programarea partidei Stevenson – Froch.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult